Babyshower high tea Utrecht

Babyshower high tea Utrecht

Babyshower high tea Utrecht - Gys Utrecht

Babyshower high tea Utrecht

Organiseer jij een babyshower? Dan mag een High Tea niet ontbreken! Een babyshower zonder high tea is als een verjaardagsfeestje zonder taart. Het is een essentieel onderdeel van de viering en maakt de ervaring compleet. Een high tea in Utrecht biedt de perfecte gelegenheid om samen te komen voor een babyshower. Genieten van heerlijke zoete en hartige hapjes en een ruim assortiment aan theeën of andere drankjes.


Neem contact op voor de mogelijkheden


Baby shower op een fantastische Utrechtse locatie

Verwacht iemand in je omgeving binnenkort een kindje? Dan is het tijd om de aanstaande ouder in het zonnetje te zetten! Zoek je een prachtige en sfeervolle locatie voor de babyshower in Utrecht? Onze locatie in Utrecht, aan de Amsterdamsestraatweg, heeft een prachtig groen buitenterras waar je heerlijk kunt vertoeven op een fijne lente- of zomerdag. Parkeren kan voor de deur, zodat de aanstaande mama niet ver hoeft te lopen naar ons restaurant. Wil je meer weten over onze babyshower locaties? Neem dan contact op!


Wat zit er allemaal bij de Babyshower High Tea?

Voor de Babyshower High tea kun je kiezen uit twee opties: de reguliere High Tea en de High Tea Deluxe. De gewone High Tea bevat een selectie van zowel zoete als hartige gerechten van de kaart (chef’s choice), inclusief een glas huisgemaakte limonade of sap en onbeperkt thee. De deluxe variant bevat een uitgebreidere selectie gerechten én een (alcoholvrije) cocktail van ons menu. De gerechten zijn vegan en biologisch en op verzoek maken we alles ook nog eens glutenvrij.


Een babyshower organiseren

Een babyshower organiseren is een leuke en stiekem ook spannende ervaring. Samen met de mensen die het dichtst bij de aanstaande ouder staan, organiseer je een moment om nooit te vergeten. Het is een fantastische manier om het heugelijke feit met de toekomstige ouders te vieren. Met lekkere hapjes van de babyshower high tea, spelletjes en cadeaus steek je haar een hart onder de riem voor de laatste loodjes. Vaak wordt de babyshower tussen de vijfentwintigste en tweeëndertigste week van de zwangerschap gepland. De zwangere is dan op en top zwanger, maar voelt zich vaak nog fit genoeg voor een babyshower high tea in Utrecht.

Boek snel jouw babyshower high tea

Vier de babyshower op een prachtige Utrechtse locatie en geniet van unieke gerechten. Reserveer nu de babyshower high tea door te mailen naar info@gysutrecht.nl, of te bellen naar een van onze locaties in Utrecht. Voor de locatie Voorstraat bel je naar 030 25 917 88 en voor de locatie aan de Amsterdamsestraatweg bel je naar 030 63 384 57. We staan je graag te woord om verdere vragen te beantwoorden en om je reservering vast te leggen.


Deel