Het ultieme vegan cadeau

Het ultieme vegan cadeau

A hand holds a three tier high tea tray filled with vegan cakes, sandwiches and treats, accompanied by a series of drinks and a pot of tea

Weet jij ook nooit zo goed wat je cadeau moet geven? Zoek jij het perfecte idee voor een vrijgezellenfeest of baby shower? Wij hebben het antwoord: vegan high tea bij Gys. Onze vegan high tea is een mooie manier om geweldig nieuws en de kleine successen van het leven te vieren. Of gewoon te laten zien dat je om iemand geeft. En, het is natuurlijk ook vegan en glutenvrij (optioneel).

Bekijk deze Vegan High Tea reel

Met de vegan high tea van Gys maakt je bijzondere gelegenheden extra zoet. Hij is gevuld met heerlijke vegan en glutenvrij patisserie en lekkernijen waar echt iedereen van kan genieten. Allemaal met liefde gemaakt en vol van smaak, gewoon hier in Utrecht. Wil jij een op maat gemaakte high tea voor jouw bijzondere gelegenheid? Stuur ons dan een mailtje:

Contact - Voorstraat

Contact - A'damsestraatweg

Onze vegan high tea is niet alleen vegan en glutenvrij (optioneel), maar ook 100% biologisch en huisgemaakt met al onze eigen recepten. Het is een high tea-ervaring die jou, je dierbaren en de planeet gegarandeerd heel gelukkig zal maken. Geef je dierbaren een cadeau die ze echt graag willen hebben: een onvergetelijke eetervaring met jou.


Reserveren - Voorstraat

Reserveren - A'damsestraatweg

Deel