Vegan restaurant in Utrecht

Vegan restaurant in Utrecht

Vegan restaurant Utrecht - Gys Utrecht

✔ Veganistisch eten

✔ Biologische producten

✔ Glutenvrije gerechten

Vegan uit eten in Utrecht

Wil je lekker lunchen of dineren in Utrecht, en wil je vega of vegan eten? Kom dan langs bij Gys. Met twee locaties in de binnenstad van Utrecht zijn we altijd in de buurt! Ons vegan restaurant in Utrecht serveert verrassende en heerlijke gerechten zonder dierlijke producten. Comfort food zoals het bedoeld is! Wist je dat we al onze gerechten ook glutenvrij kunnen bereiden en we met 100% biologische producten werken? Waar je ook zin in hebt, bij Gys weet je zeker dat je terecht kunt voor een vegan ontbijt, lunch of diner in Utrecht.

Reserveer direct een tafel

Verrassend en afwisselend menu

Een uitgebreide kaart met talloze plantaardige gerechten, gemaakt van verse, lokale en biologische ingrediënten. Onze kaart verandert regelmatig zodat we seizoensgebonden producten kunnen gebruiken en vernieuwende gerechten kunnen creëren. Onze huidige favorieten? Shroom Stake, Cauliflower Wings en Ruffle My Truffle. Wil je nu alvast weten wat we allemaal serveren, bekijk dan snel onze menukaart. Bijna al onze gerechten zijn volledig vegan, echter, voor een enkel gerecht gebruiken we producten zoals melk en ei. Vraag onze medewerkers als je niet zeker weet welke gerechten volledig vegan zijn!

Jouw vegan restaurant in Utrecht

Bij Gys vinden we dat biologisch en veganistisch eten voor iedereen bereikbaar moet zijn. Met dit idee openden wij in 2014 ons eerste biologische restaurant aan de Voorstraat. Deze locatie in het hart van bruisend Utrecht is de perfecte plek om te genieten van al onze vegan lunch classics, biologische mix drankjes en uitgebreide keuze aan vegan en glutenvrije desserts. Ook voor de rustige lunches, diners en borrels ben je bij ons aan het juiste adres. Ons tweede vegan restaurant in Utrecht is sinds 2015 open aan de Amsterdamsestraatweg en is perfect voor lunch, diner, high-tea en borrel. Lees meer over onze beide locaties en wat ze bijzonder maken.

Sfeervol eten

Onze passie voor eten gaat verder dan alleen onze gerechten. We geloven dat een restaurantbezoek een unieke ervaring moet zijn. Onze locatie aan de Voorstraat vind je in de sfeervolle binnenstad van Utrecht. Aan de Amsterdamsestraatweg vind je ons tweede vegan restaurant in Utrecht. Neem hier plaats in de prachtig groene terrastuin. Perfect voor een zwoele zomeravond of heerlijke zonnige lentedag.


Reserveer nu bij ons vegan restaurant in Utrecht

Ben je toe aan een lekkere lunch in een van onze vegan restaurants in Utrecht? Reserveer dan nu jouw plekje via onze website. Reserveren kan natuurlijk ook altijd door te bellen naar 030 25 917 88 (Voorstraat) of 030 63 384 57 (Amsterdamsestraatweg). Je kunt dan ook meteen alle vragen stellen over allergenen en ingrediënten als je bij ons in Utrecht wilt langskomen voor een vegan lunch of diner.

Deel