Vegan restaurant in Utrecht

Vegan restaurant in Utrecht

Vegan restaurant Utrecht - Gys Utrecht

✔Glutenvrij en veganistisch eten

✔ 100% biologisch

✔ Allergieveilig

Wil je vandaag lekker lunchen of dineren en ben je op zoek naar een vega of vegan restaurant in Utrecht? Kom dan langs bij GYS! Met een GYS restaurant aan de Voorstraat en de Amsterdamsestraatweg is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Wij serveren 100% biologisch en vegan comfort food. Dit maakt ons een van de weinige restaurants in Nederland dat écht 100% biologisch is. Wist je dat het merendeel van onze gerechten ook glutenvrij zijn? Waar je ook zin in hebt, bij GYS in Utrecht weet je zeker dat je terecht kunt voor heerlijk eten, zoals een vegan lunch.

Verwen je smaakpapillen en reserveer!

Mail nu voor de mogelijkheden

Jouw vegan restaurant in Utrecht en omgeving

Bij GYS vinden we dat 100% biologisch en veganistisch eten voor iedereen bereikbaar moet zijn! Met dit idee openden wij in 2014 ons eerste vega restaurant aan de Voorstraat. Deze locatie in het hart van bruisend Utrecht is de perfecte plek om te genieten van al onze vegan lunch classics, biologische mix drankjes en uitgebreide keuze aan vegan en glutenvrije desserts zoals overheerlijke taart. Ook voor de rustige lunches, diners en borrels ben je bij ons aan het juiste adres. Ons tweede vegan restaurant in Utrecht is sinds 2015 open aan de Amsterdamsestraatweg en is perfect voor lunch, diner, high-tea en borrel. Dit vega restaurant beschikt over een schitterend buitenterras en is dan ook de perfecte plek om bij te praten, een business meeting te hebben, een boek te lezen of te werken achter je laptop.

Reserveer nu jouw plekje

Ben je toe aan een lekkere vegan lunch in een van onze vega restaurants in Utrecht? Reserveer dan nu jouw plekje via onze website. Reserveren kan natuurlijk ook altijd door te bellen naar 030 25 917 88 (Voorstraat) of 030 63 384 57 (Amsterdamsestraatweg). Je kunt dan ook meteen alle vragen stellen over allergenen en ingrediënten als je bij ons in Utrecht wilt langskomen voor een vegan lunch. Wil je liever thuis genieten van 100% biologisch comfort food? Je kunt bij ons ook online bestellen.

Deel