Het ultieme vegan cadeau

Het ultieme vegan cadeau

A hand holds a three tier high tea tray filled with vegan cakes, sandwiches and treats, accompanied by a series of drinks and a pot of tea

Weet jij ook nooit zo goed wat je cadeau moet geven? Wij hebben het antwoord een Vegan High Tea bij Gys! Onze vegan High Tea is een super leuke manier om geweldig nieuws te vieren of gewoon te laten zien dat je om iemand geeft. En, het is natuurlijk ook vegan (altijd) en glutenvrij (optioneel).

Bekijk deze Vegan High Tea reel

En ineens was vegan én glutenvrij genieten heel makkelijk. Maar dat is zeker niet altijd zo geweest. Wij keken om ons heen en zagen dat hier iets aan gedaan moest worden. Zo begon onze missie om een ​​High Tea-ervaring te creëren waar iedereen die plantaardig of glutenvrij eet gelukkig van wordt. Allemaal met liefde gemaakt en vol van smaak, gewoon hier in Utrecht.

Onze Vegan High Tea is niet alleen vegan (altijd) en glutenvrij (optioneel), maar ook 100% biologisch en huisgemaakt. Het is een High Tea-ervaring die jou en je dierbaren heel gelukkig zal maken. Geef je dierbaren een cadeau die ze echt graag willen hebben: een onvergetelijke eetervaring met jou! Je kunt de high tea heel gemakkelijk reserveren op een van de twee Gys locaties.


Reserveren - Voorstraat

Reserveren - A'damsestraatweg

Deel