Vegan taart bestellen

Vegan taart bestellen

Vegan taart bestellen - Gys Utrecht

✔Glutenvrij en veganistisch eten

✔ 100% biologisch

✔ Allergieveilig

Wil jij graag een heerlijke vegan taart bestellen bij ons 100% biologisch restaurant in Utrecht? Dat kan, want bij GYS hebben wij de afgelopen tijd niet stil gezeten. Sinds kort hebben wij gloednieuwe en intens lekkere huisgemaakte patisserie. Van onze vegan taart tot andere zoetigheden, alles wat je bij ons in Utrecht kunt bestellen, is zowel veganistisch, glutenvrij als biologisch.

Verwen je smaakpapillen en reserveer!

Mail nu voor de mogelijkheden

Heerlijke vegan taart bestellen in Utrecht

Je kunt bij ons in Utrecht vegan taart bestellen die ideaal is als verjaardagstaart! Naast taarten, verkopen wij ook andere kleine zoetigheden. Denk maar aan onze carrot cake balls met witte chocolade en onze heerlijke honeycomb chocolates. Of misschien hou je liever van een gezonde granola bar? Een ding is zeker; de echte chocoloadeliefhebber kan bij ons zeker zijn of haar hartje ophalen! Je vind in onze webshop, naast vegan taart, ook alles voor een geslaagde high tea.

Plaats snel een bestelling en geniet van al dit lekkers

Loopt het water je al in de mond en kun je niet wachten om een taart te bestellen in onze webshop met vegan producten? Wacht dan niet langer en plaats snel een bestelling. Bestellen was nog nooit zo eenvoudig; in slechts enkele muisklikken bestel jij je favoriete biologische lekkernijen. Met een vegan taart die je bij ons in Utrecht kunt bestellen, is elk feestje meer dan geslaagd! Bovendien geniet je bij Gys in Utrecht altijd van duurzaam en gezond eten, zelfs als je een vegan taart wilt bestellen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 030 25 917 88 (Voorstraat) of naar 030 63 384 57 (Amsterdamsestraatweg).

Deel