Duurzaam eten in Utrecht

Duurzaam eten in Utrecht

Cake - Gys Utrecht

✔Glutenvrij en veganistisch eten

✔ 100% biologisch

✔ Allergieveilig

Door duurzaam te eten in een van onze restaurants in Utrecht, eet je met respect voor mens, milieu en dier. Al het eten dat wij serveren, is 100% biologisch, vegetarisch of veganistisch. Onze missie is om keer op keer vegetarische en vegan klassiekers te ontwikkelen waar je smaakpapillen gelukkig van worden, maar ook de liefhebbers van onder andere glutenvrije dessert kunnen bij ons hun hartje ophalen. Kom jij ook een keer duurzaam eten bij ons in Utrecht?

Verwen je smaakpapillen en reserveer!

Mail nu voor de mogelijkheden

Duurzaam eten in onze restaurants in Utrecht

Als je in Utrecht duurzaam wilt eten, dan is GYS dé plaats waar je moet zijn. Voedsel wordt duurzaam genoemd als er bij de productie zuinig wordt omgegaan met natuurlijke bronnen zoals water, land en energie. Er worden dan ook zo weinig mogelijk verontreinigde stoffen gelost zodat het milieu niet aangetast wordt. Onze restaurants in Utrecht zijn een van de weinigen in het land die inzetten op duurzaam eten en dat maakt ons zo speciaal. Als je ervoor kiest om bij ons in Utrecht duurzaam te komen eten of om take-away af te halen, geniet je van heerlijke biologische en, al dan niet glutenvrije, gerechten én zet je je in voor onze planeet. En laat dat nu net een mooi gebaar zijn!

Reserveer vandaag nog een tafeltje

Wil jij graag duurzaam komen eten in een van onze gezellige restaurants in Utrecht of heb je zin in een gezellige high-tea? Als je er zeker van wilt zijn dat er een tafeltje vrij is op het moment dat je langskomt, kun je ons altijd telefonisch contact met ons opnemen om een reservatie vast te leggen. Je bereikt onze vestiging in de Voorstaat op het nummer 030 25 917 88. Is de vestiging in de Amsterdamsestraatweg dichter bij jou? Bel dan gerust naar 030 63 384 57. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen om duurzaam te eten in Utrecht.

Deel