De verbouwing van Gys

De verbouwing van Gys

Je ziet een man een tafelblad verven

We gaan verbouwen! Yes! Eerst krijgt de locatie aan de voorstraat een make-over! Daarna is Gys aan de Amsterdamsestraatweg aan de beurt.

Een fris likje verf, nieuwe meubels, een andere sfeer en nog veel meer gezelligheid in ons restaurant. En wat hebben we daar zin in, hier kijken we met ons hele team al tijden naar uit! Het wordt niet alleen een make-over zodat de uitstraling van Gys beter past bij wat Gys eigenlijk is, we hebben ook naar onze gasten geluisterd. Zo hebben we vaak (echt heel vaak) gehoord dat het op drukke momenten lastig is om een gesprek te voeren met elkaar in ons restaurant. Iets waar wij zelf natuurlijk ook last van ondervinden op drukke momenten. Dit gaan we dan ook zeker aanpakken!

Iedereen die ooit heeft verbouwd, weet hoe een verbouwing gaat. Niemand weet precies hoe lang het gaat duren 😉. De data die hierboven genoemd zijn de data waar we op dit moment van uit gaan dat kloppen en zullen we aanpassen wanneer nodig.

Wanneer we zeker weten wanneer we open kunnen en weer lekker voor jullie mogen koken, laten we dat natuurlijk zo snel mogelijk weten!

En volg ons verbouwen op instagram en/of tiktok waar we jullie graag op de hoogte te houden van de renovatie!

Deel