Van Gys 1.0 naar Gys 2.0

Van Gys 1.0 naar Gys 2.0

You see a flat lay of a restaurant

We beginnen het jaar goed bij Gys, we gaan namelijk verbouwen 🎊!

Start: 30 januari op de Voorstraat

Op 30 januari sluit eerst de locatie aan de voorstraat voor een paar weekjes. We zullen dan beginnen met het leegruimen van Gys voordat we aan de gang kunnen gaan met het echte werk. Wanneer eenmaal alles wat we niet meer terug willen zien weg is uit Gys, gaan we aan de slag met het bouwen aan Gys 2.0!

Er komt een nieuwe bar, de keuken krijgt meer muren op de voorstraat, het plafond wordt met een speciaal materiaal behandeld, er wordt een nieuwe vloer gelegd, we krijgen ander licht in het restaurant en natuurlijk krijgt alles een likje verf 👩‍🎨! Zoals je van Gys gewend bent, proberen we dit zo duurzaam mogelijk te doen. Alles wat we kunnen hergebruiken, gebruiken we opnieuw. Daarnaast hebben we voor duurzame materialen gekozen voor onze bar en meubels! Op het plaatje lichten we al een tipje van de sluier over de lay-out!

Start Amsterdamsestraatweg: 20 februariWanneer Gys aan de voorstraat gesloten is, is iedereen van harte welkom bij Gys aan de Amsterdamsestraatweg. Naar verwachting zullen we een paar weekjes bezig zijn met het verbouwen van beide locaties. Wanneer Gys aan de voorstraat helemaal klaar, mooi en af is, is het de beurt aan Gys aan de Amsterdamsestraatweg! Naar verwachting begint de verbouwing aan de Amsterdamsestraatweg op 20 februari. Op dat moment kan iedereen al van de nieuwe Gys 2.0 komen genieten aan de Voorstraat 😎!

Volg ons verbouwen!


Omdat we het lastig vinden om de precieze tijd en data van de verbouwing te weten, zullen we dit tijdens de renovatie blijven delen op google, onze website en sociale media. Volg ons vooral ook op instagram en/of tiktok waar we het leuk vinden om jullie op de hoogte te houden van de renovatie! Laat het ook zeker weten wat je graag terug zou willen zien na de verbouwing!

Ben je erg fan van Gys 1.0 😄, kom dan zeker nog een keertje afscheid nemen!

Reserveren - Voorstraat

Reserveren - A’damsestraatweg

Deel