Koffie: het nieuwe daten

Koffie: het nieuwe daten

A girl looks at her date with loving eyes while holding a cup of tea

De dagen van stressvolle eerste dates zijn voorbij. Tegenwoordig draait het allemaal om casual koffiedates. En dat is ook niet zo gek. Het is een geweldige manier om je date voor het eerst te ontmoeten, zonder stress en in een comfortabele omgeving. Ook laat je gelijk iets meer van jezelf zien: De plekken waar je graag komt, hoe je je koffie drinkt (heel belangrijk) en je ideëen over eten. Oh, en niet onbelangrijk: je weet ook gelijk hoe aardig ze doen tegen bediening (swipe left als ze onvriendelijk zijn!).

Reserveren - Voorstraat

Reserveren - A’damsestraatweg

Het fijne aan een koffiedate is comfort. Als jij en je date niet op hetzelfde niveau zitten, kun je altijd gewoon vertrekken na één kopje koffie. Maar wat als de date super goed gaat? Wat Gys tot een geweldige date locatie maakt, is dat we de hele dag open zijn. Dat betekent dat koffie makkelijk kan uitlopen in snacks, cocktails en een spontane diner als het goed klikt. Geen lastige locatiewisselingen nodig. Hier zijn een paar van onze tips en ideeën:

1. Begin met koffie

Begin casual, met koffie in de middag. Kies een knus hoekje uit en laat ons de rest doen. Gys heeft een super casual en ongedwongen sfeer, waardoor je je snel op je gemak kunt voelen, en je date ook.

Vegan GYS koffie

2. Vegan snacks & cocktails

De date gaat super goed. Je date ziet er beter uit dan op de foto’s en ook is je date offline nóg beter in gesprek. Er wordt gedronken en gelachen, niemand heeft haast. Maar als de koffie langzaam verdwijnt, is het misschien tijd om naar ons tuinterras te verhuizen. Daar kun je in de zon genieten van vegan snacks en cocktails.

Cocktails op ons tuinterras

3. Spontaan dineren

De drankjes stromen en het gesprek ook. Niemand is van plan om te vertrekken. Één van jullie stelt voor om bij Gys te dineren, terwijl borden met heerlijk eten om jullie heen worden geserveerd. Zo ben je ineens spontaan aan het dineren met die leuke eerste date: de avond is nog jong.

Vegan Dineren

Deel