Werken bij Gys

Werken bij Gys

A girl smiles as she holds up a tray of drinks

Onze vacatures

Gys is een gezellig en down-to-earth restaurant waar we 100% biologisch eten en drinken serveren, bereid met 100% enthousiasme. We zijn altijd op zoek naar warme en creatieve collega's die een passie voor eten met ons delen en die ervan houden om mensen een goede en smakelijke tijd geven in ons restaurant! Hieronder vind je actuele vacatures. Kun je niet vinden wat je zoekt, maar denk je dat je een goede aanvulling bent aan ons team? Stuur dan je motivatie en CV naar sollicitatie@gysutrecht.nl, we horen graag van je!

Kok (parttime & fulltime)

De koks van Gys zijn het creatieve brein achter ons glutenvrije en plantaardige menu. Ons keukenteam heeft de ambitie om plantaardig eten naar een hoger niveau te tillen. Ben je gepassioneerd over eten en ben je bekend met pantaardig en glutenvrij eten? Of misschien nog niet maar vind je het leuk om hier meer over te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons keukenteam is op zoek naar parttime & fulltime collega's om deel uit te maken van ons hechte, energieke en enthousiaste team.

Heb jij al jaren ervaring in de keuken? Of misschien nog niet, maar heb je een grote passie voor eten en zou je graag je carrière in de keuken willen beginnen? We horen graag van je. Stuur ons je CV en vertel ons waarom je graag bij Gys zou willen werken: sollicitatie@gysutrecht.nl

Bediening (parttime & fulltime)

Onze collega's op de vloer zijn het hart van Gys! Onze enthousiaste en altijd lachende collega's zorgen ervoor dat onze gasten genieten van lekker eten en drinken in een gezellige en down-to-earth sfeer. Ons team wil Gys een thuis maken voor onze gasten. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige mensen die ons hechte team willen komen versterken. Ben je enthousiast om te leren hoe je een mooie latte maakt of lekkere cocktails kunt creëren? Weet je hoe je tafels moet serveren om gasten een leuke tijd te geven, of weet je het misschien nog niet, maar wil je het graag leren? Dan horen we graag van je. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's (parttime/fulltime - doordeweeks/weekend - overdag/avond) om deel uit te maken van Gys.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deel uit maken van het team van Gys? Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@gysutrecht.nl.

Deel