Onze nieuwe favoriet

Onze nieuwe favoriet

We see a colourful plate, with a vegan mushroom steak, bimi & carrot garnish,  cauliflower mash swiped across the plate and a bright yellow saffron sauce. As a girl prepares to cut into the steak

Bij Gys houden we van een uitdaging en onze chefs staan altijd te popelen om hun creativiteit te gebruiken. Na jarenlang fantastische plantaardige gerechten uit onze keuken te hebben getoverd, waren er nog maar weinig veganistische gerechten die we nog niet op de kaart hebben gehad. Ons menu staat vol met levendige smaken en vegan comfort food. Deze kleurrijke gerechten proberen al lang niet meer een ​​ouderwets dieet na te bootsen. Dat heeft plantaardig eten intussen al lang overtroffen!

Er was één verzoek dat maar bleef binnenkomen van onze gasten, een gerecht dat nog nooit op onze kaart heeft gestaan, namelijk: Kunnen jullie een sappige plantaardige steak maken?

Wij geloven in gezond en onbewerkt plantaardig eten. Al onze gerechten worden in onze eigen keuken bereid en bestaan voor 100% uit biologische ingrediënten. Deze uitdaging betekende dus niet alleen het creëren van een plantaardige steak, maar ook het creëren van een nieuw recept zonder rare toevoegingen of 'nep vlees'.

Met trots willen we jullie daarom nu graag voorstellen aan onze nieuwe vegan favoriet, de "Shroom Steak". Een sappige, smakelijke en levendige plantaardige steak voor alle umami lovers, vervaardigd uit drie verschillende soorten paddestoelen!

Ben je benieuwd geworden? Reserveer dan nu een tafel en schuif aan voor een heerlijke plantaardig steak diner bij Gys.

Reserveren - Voorstraat

Reserveren - A’damsestraatweg

Deel