Het ultieme vegan cadeau

Het ultieme vegan cadeau

A hand holds a three tier high tea tray filled with vegan cakes, sandwiches and treats, accompanied by a series of drinks and a pot of tea

Weet jij ook nooit zo goed wat je cadeau moet geven? Wij hebben het antwoord: Vegan High Tea bij GYS. Onze vegan High Tea is een super leuke manier om geweldig nieuws te vieren of gewoon te laten zien dat je om iemand geeft. En, het is natuurlijk ook vegan en glutenvrij (optioneel).

Bekijk deze Vegan High Tea reel

En ineens was vegan én glutenvrij genieten heel makkelijk. Maar dat is zeker niet altijd zo geweest. Wij keken om ons heen en zagen dat hier iets aan gedaan moest worden. Zo begon onze missie om een ​​High Tea-ervaring te creëren waar elke vegan of persoon met glutenvrije dieet gelukkig van wordt. Allemaal met liefde gemaakt en vol van smaak, gewoon hier in Utrecht.

Onze Vegan High Tea is niet alleen vegan en glutenvrij (optioneel), maar ook 100% biologisch en huisgemaakt met al onze eigen recepten. Het is een High Tea-ervaring die jou, je dierbaren en de planeet gegarandeerd heel gelukkig zal maken. Geef je dierbaren een cadeau die ze echt graag willen hebben: een onvergetelijke eetervaring met jou.


Reserveren - Voorstraat

Reserveren - A'damsestraatweg

Deel